Virtuele / interim ICT manager

De ICT Manager of ook wel ‘Hoofd IT’ is in de meeste gevallen de verantwoordelijke voor de ICT-afdeling. Deze persoon bepaald of adviseert het te voeren IT beleid en de te volgen strategie.

Deze functie vraagt veel van de persoon die deze uitvoert, zowel in de rol als manager, maar daarnaast is tevens veel kennis nodig op IT gebied om een goede visie en strategie te kunnen neerzetten. De IT manager is de schakel tussen IT en de business, daarom is kennis van bedrijfsprocessen en compliancy een must. Automatisering is een hulpmiddel om die bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. De ontwikkelingen in ICT gaan razend snel, daarom is het een hele klus om op dat vlak bij te blijven.

Heeft u momenteel geen vaste ICT Manager in uw bedrijf in dienst en vind u het te kostbaar om er een aan te stellen, maar heeft u wel behoefte aan een (tijdelijke) ICT Manager die u periodiek ondersteunt en adviseert, dan is dit wellicht iets voor uw onderneming.

Bij ons kunt u een ‘ICT Manager’ inhuren die bijv. 1 dag per week of meerdere dagen per maand, uw onderneming op dit gebied ondersteunt, en de ICT visie en strategie samen met u kan bepalen. Om tot een goede visie te kunnen komen zal hij alle benodigde personen binnen uw organisatie interviewen om een beeld te krijgen van wat er allemaal speelt in uw organisatie en dit te kunnen vertalen naar het benodigde beleid en de bijbehorende uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*