Wie zijn we?

Onze onderneming bestaat uit een kleine groep van zeer enthousiaste, ervaren ICT professionals samen met een aantal jonge innovatieve ICT’ers die uw ICT omgeving heel graag willen beheren, onderhouden, verbeteren, etc.

Wat doen we?

Onze basis is beheren van ICT omgevingen bij ondernemingen van 2 tot ca. 250 medewerkers. Daarnaast kunnen we door alle opgebouwde ervaring u als geen ander adviseren op vele kennisgebieden in ICT. Denk hierbij aan informatiebeveiliging, virtualisatie en de cloud, ICT visie en strategie.

Waar staan we voor?

Onze kernwaarden: Hou het simpel maak het niet ingewikkelder dan nodig, betrouwbare oplossingen en medewerkers, oog voor informatie beveiliging, lage beheerskosten, ruime ervaring en kennis.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zitten in veel verschillende branches; o.a. de zakelijke dienstverlening, het MKB, Notariaat en Advocatuur, Schoonmaak en catering, transport, verzekeringen, detailhandel, etc. zeer divers, maar ze willen allemaal ontzorgt worden op ICT gebied, zodat ze zich kunnen concentreren op hun eigen belangrijke taken binnen de organisatie.

Waarom contact met ons opnemen?

Vragen aan onze potentiële klanten:
 Vindt u dat u momenteel niet teveel betaald voor uw automatisering, beheer en personeel?
 Zijn uw ICT systemen constant beschikbaar voor u en uw medewerkers zonder storingen?
 Heeft u geen problemen met uw ICT omgeving en leveranciers ?
 Weet u zeker dat uw data ten alle tijden veilig is? Ook bij calamiteiten?
 Heeft u geen last van virussen en andere bedreigingen voor uw ICT omgeving?

Als dit voor u het geval is, dan kunnen wij niet zoveel voor u betekenen, echter wanneer een van bovenstaande zaken wel bij u speelt, kan het goed zijn om eens vrijblijvend met ons contact op te nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*